Skeppshult - ID:Ernst - Ugnsform 34x22 cm

Lägg upp på din Facebook sida:

Bli först med att recensera denna produkt

Ugnsform, lasagneform i gjutjärn, 34x22x8 cm, rymmer 4,5 liter. Ernst Kirchsteigers stilrena lasagneform är både praktisk och vacker, formad efter lasagneplattor, men med drag åt rokoko. De raka, höga kanterna kommer av tanken "hellre hög och saftig lasagne än platt och torr". Dessutom minskar risken att det kokar över kanterna.


Skeppshult lämnar 25 års gjutjärnsgaranti på samtliga gjutjärnsprodukter.

Produkten har utgått

879 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ID:Ernst njutjärn är köksredskap formgivna av Ernst Kirchsteigers för Skeppshult, med kärlek till det naturliga och vackra gjutjärnet och nutida svensk matkultur. "Det flytande järnet i gjutformarnas packade sand gör varje föremål unikt. Väg det i handen och känn ytan, svart som en skogstjärn. Hantverket är ett arv från generation till generation, som en outslitlig Skeppshultspanna."

Förutom ojämförbar reptålighet och värmeledande egenskaper, så ger gjutjärn dessutom ett naturligt och hälsosamt tillskott av järn i maten. Allt gjutjärn från Skeppshult är rena natur- och miljöprodukter som kräver enkel skötsel uten kemikalier.

Produkterna är instekta i vegetabilisk olja och klara att användas direkt. Använd matfett vid stekning. Servera gärna ur gjutjärnsprodukterna, men förvara inte maten i dem. Använd endast hett vatten och diskborste vid rengöring. Torka fritt från fukt. Kärlen kan med fördel återinfettas med matolja efter användning.

Mer information

Stil klassisk
Egenskaper handdisk rekommenderas, passar alla spisar, ugnssäker
Produkttyp ugnsformar
Material gjutjärn
Varumärken Skeppshult

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Skeppshult - ID:Ernst - Ugnsform 34x22 cm

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant