Om dukatbord.se

Välkommen till oss, Belinda och Caroline, på dukatbord.se.

Hos oss kan du som kund känna dig trygg i ditt köp och alltid räkna med ett personligt bemötande. Vi väljer våra varor noga med både känsla, kunskap och kvalite. Vi brinner för god design och tror at du gör detsamma. Vi tror att du som besöker oss uppskattar vår service, kvalitet och tillgänglighet. Vår webbplats erbjuder även informativ fakta och läsning kring produkterna och alla våra varumärken. I vår webbutik hittar du alltid högkvalitativa designprodukter av såväl välkända varumärken som egna handplockade favoriter för ditt hem, kök och såklart, det dukade bordet.

Fördelarna med att handla på internet är många:

Alltid öppet

Det spelar ingen roll var i landet du är eller vad klockan är när du vill handla. Med tillgång till internet är vi bara ett musklick bort, dygnet runt, hela året.

Lugn och ro

På internet har du hela butiken för dig själv. Du slipper trängsel, köer och parkeringsavgifter. Kom och gå som du vill. Titta, fundera och beställ i lugn och ro.

Tidsbesparing

Beställ och hämta produkterna när du vill och har tid hos närmaste utlämningsställe. Eller om du inte ens har tid till det, beställ hemleverans av produkterna direkt till din dörr. Eller till någon du vill överraska med en gåva.

Hög service

I vår internetbutik får du nyheter och produktinformation. Väljer du att prenumerera på våra nyhetsbrev får du dessutom nyheterna och erbjudanden till din e-post. För mer information eller frågor vänligen skicka e-post till oss på info@dukatbord.se.

Netail AB (Org.Nr 556882-3990)

Dukatbord.se drivs i vårt aktiebolag Netail AB.
Adress: Landskronavägen 18, 252 32 Helsingborg 

Momsreg.nr SE556882399001. Godkänd för F-skatt.

Kundservice

E-post: kundservice@dukatbord.se

Hälsningar Belinda och Caroline

 

Dukatbord.se har en systerbutik www.muminmuggar.se som säljer produkter för muminsamlaren. Besök oss gärna där också.

E-commerce and design by: Crealevant