Om dukatbord.se

Välkommen till dukatbord.se.

Här kan du som kund känna dig trygg i ditt köp och alltid räkna med ett personligt bemötande. Vi väljer våra varor noga med både känsla, kunskap och kvalite. Vi brinner för god design och tror att du gör detsamma. Vi tror att du som besöker oss uppskattar vår service, kvalitet och tillgänglighet. Vår webbplats erbjuder även informativ fakta och läsning kring produkterna och alla våra varumärken. I vår webbutik hittar du alltid högkvalitativa designprodukter av såväl välkända varumärken som egna handplockade favoriter för ditt hem, kök och såklart, det dukade bordet. Tagga gärna ditt köp med #dukatbordse och @dukatbord.se så att vi kan hitta dina bilder och inspireras.

Alltid öppet

Det spelar ingen roll var i landet du är eller vad klockan är när du vill handla. Med tillgång till internet är vi bara ett musklick bort, dygnet runt, hela året.

Lugn och ro

På internet har du hela butiken för dig själv. Kom och gå som du vill. Titta, fundera och beställ i lugn och ro.

Tidsbesparing

Beställ och hämta produkterna hos närmaste utlämningsställe. Eller om du inte ens har tid till det, beställ hemleverans av produkterna direkt till din dörr. 

Nice to know

I vår internetbutik får du nyheter och produktinformation. Väljer du att prenumerera på våra nyhetsbrev får du dessutom nyheter och erbjudanden till din e-post. För mer information eller frågor vänligen skicka e-post till oss på info@dukatbord.se.

LEJA Interior & Food AB (Org.Nr 559031-2210)

Dukatbord.se drivs i aktiebolag LEJA Interior & Food AB.
Adress: Tallstigen 3, 426 74 Västra Frölunda

Momsreg.nr SE559031-2210. Godkänd för F-skatt.

Kundservice

E-post: kundservice@dukatbord.se

 

 

E-commerce and design by: Crealevant