QUOD - Bouquet No 4 Amber Rose refill

Special Price 206,50 kr Ord. pris 295,00 kr
I lager: Leverans ca 1-3 arbetsdagar
SKU
43

Föreställ dig solens varma strålar tillsammans med den delikata söta doften från en vacker ros. Denna doften har en elegant blommig ton, berikad med amber, cederträ, citrus och svart vinbär.

Refillpåsen innehåller vax, veke och vekehållare. Värm påsen i vattenbad eller i microvågsugn. Instruktion medföljer.
Lätt som en plätt.

Ta väl hand om ditt ljus. Det gör du på bästa sätt genom att trimma veken till 3-5 mm före du tänder ljuset. Låt ljuset minst brinna tills vaxet smällt hela vägen till kärlets kanter och en spegel har bildats. Brinntid upp till 80 timmar.

Svensktillverkade handgjorda doftljus med hållbart helhetstänk. Det är just vad Quod är. Anna Göransson Södergren & Malin Myllymäki är grundarna bakom Quod. Hållbarhet är en viktig grundvärdering för Anna & Malin och deras största inspirationskälla är naturen. De ser sina dofter som sammansatta buketter, därför har de valt att kalla dem Bouquet. Doftljusen är tillverkade av ekologiskt sojavax som är helt veganskt och naturligt fritt från paraffin. Ej testat på djur. Alla delar av produktionen sker i Sverige, från vax till kärl till förpackning. Ljusmassan produceras i en liten fabrik utanför Stockholm och de vackra kärlen tillverkas i Rörstrands gamla porslinsfabrik i Lidköping. Varje kärl har ett unikt utseende då de glaseras för hand. Kartongerna kommer från Norrmalms Kartongfabrik och är tillverkade för hand av återvunnet svenskt papper. Veken är gjord av ekologisk bomull och anpassad för varje doft. Ett Svenskt hantverk helt enkelt.
Detaljer
Stil naturlig
Egenskaper ekologisk, hållbar, handgjord, svensktillverkad, vegansk
Produkttyp doftljus
Material papper, vax
Varumärken QUOD
© 2020 Dukatbord. Utveckling & design Crealevant AB