Personuppgiftshantering

Vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de lagar som finns samt att de hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation).

När du gör ett köp hos oss ger du ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter. Vi behöver namn och adress, mobilnummer & mailadress för att hantera och leverera köpet.

För leverans samt betalning delas några av uppgifterna med logistik- och betalningspartners. Vi lagrar inga betalningsuppgifter så som kortinformation eller personnummer hos oss. För att kunna kommunicera med dig angående din order, sparar vi din e-postadress. För dig som prenumenerar på vårt nyhetsbrev delar vi din e-postadress med en nyhetsbrevstjänstpartner. Du kan enkelt avregistrera dig från vårt nyhetsbrev genom att klicka på “Avregistrera” längst ner i brevet. Dina personuppgifter sparas också för eventuella framtida reklamationer och garantier.

Personuppgifterna sparas hos oss så länge du samtycker och eller lagen kräver. Vi säljer aldrig dina uppgifter till någon. Du har rätt att få ett utdrag på uppgifter om dig samt få dem ändrade eller raderade.

 

© 2020 Dukatbord. Utveckling & design Crealevant AB