Nöjd kundgaranti - Ångrat köp

Returrätt 

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten på 99 kr, denna summa dras från beloppet på returnerade varan/varorna.
Endast varor krediteras, ej fraktavgifter. Köpesumman återbetalas i sin helhet, exklusive eventuella fraktkostnader, senast 14 dagar efter det att vi har återfått varan. Vi kompenserar ej eventuella påminnelseavgifter från Klarna under hanteringstiden av din retur så därför ber vi dig vara uppmärksam på förfallodatumet och kontakta Klarna i det fall att förfallodatumet behöver förlängas.  Om originalförpackning finns ska varan vara förpackad i denna och sedan med yttre beskyddande emballage för att undvika att varan skadas under transporten tillbaka till oss. Bifoga följesedel där du markerat vilken/vilka varor som returneras och antal. 

Kontakta Dukatbord för att få en fraktsedel skickad eller mailad.

Du kan även sköta returen på egen hand och betalar själv för returkostnader. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Vi ersätter inte gods som kommer bort eller skadas under returtransport. Vår kundservice hjälper dig gärna vid frågor.

Returen skickas till:
Dukatbord
Kungsladugårdsgatan 26
414 69 Göteborg

Det går även fint att kostnadsfritt returnera varan genom att lämna den i vår butik på Kungsladugårdsgatan 26 i Göteborg.

Reklamationer

Om en vara är felaktig, defekt eller slutar fungera vill vi naturligtvis rätta till det. När du får hem din leverans ber vi dig vänligen kontrollera innehållet snarast möjligt. Om något är fel i leveransen eller på någon vara, kontaktar du vår kundservice inom 7 dagar från mottagandet av varan för byte eller ersättning. Likaså om en vara slutar fungera som den ska ber vi dig kontakta oss direkt när felet uppmärksammas. Bifoga en digital bild om möjligt. Vid eventuell retur och ersättningsvara står vi för fraktkostnaden.

© 2020 Dukatbord. Utveckling & design Crealevant AB