Classic Collection - Matta - Velvet taupe 200x300 cm

Lägg upp på din Facebook sida:

Bli först med att recensera denna produkt

Matta Velvet taupe från Classic Collection är en handvävd matta i viskos. Storlek på mattan är 200x300 cm. Denna matta kan ej tvättas. Viskos är känsligt mot väta. Vid kontakt kan fula fläckar uppstå.


Alla Classic Collection´s mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så unika.

Produkten har utgått

11 490 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Skötselråd viskosmatta:

Ludd och noppor är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare viskosmattor. Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

Mer information

Stil klassisk, modern, naturlig
Produkttyp mattor
Varumärken Classic Collection

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Classic Collection - Matta - Velvet taupe 200x300 cm

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant