QUOD

QUOD

Svensktillverkade handgjorda doftljus med hållbart helhetstänk. Det är just vad Quod är. Anna Göransson Södergren & Malin Myllymäki är grundarna bakom Quod.

Hållbarhet är en viktig grundvärdering för Anna & Malin och deras största inspirationskälla är naturen. De ser sina dofter som sammansatta buketter, därför har de valt att kalla dem Bouquet.

Doftljusen är tillverkade av ekologiskt sojavax som är helt veganskt och naturligt fritt från paraffin. Ej testat på djur. Alla delar av produktionen sker i Sverige, från vax till kärl till förpackning. Ljusmassan produceras i en liten fabrik utanför Stockholm och de vackra kärlen tillverkas i Rörstrands gamla porslinsfabrik i Lidköping.

Varje kärl har ett unikt utseende då de glaseras för hand. Kartongerna kommer från Norrmalms Kartongfabrik och är tillverkade för hand av återvunnet svenskt papper. Veken är gjord av ekologisk bomull och anpassad för varje doft. Ett Svenskt hantverk helt enkelt.

När ditt ljus har brunnit ner uppmuntras du att återanvända det vackra kärlet till något som gör dig glad. Till den lilla handplockade blomsterbuketten, till tandborstarna i badrummet, till pennorna på skrivbordet, till dina fina hårsmycken, till barnens hårsnoddar….

Ja, ni förstår ju, användningsområdet är oändligt…och hållbart!

Visa som Grid Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
© 2020 Dukatbord. Utveckling & design Crealevant AB