Nu har vi en helt ny produktkategori i vår webbutik: POSTERS!

Först ut i denna avdelning är det spanska varumärket VonTrueba Studio. Bakom står en ung spansk arkitekt, Carmen Trueba, som är baserad i London. Hon har tagit fram flera olika kollektioner av posters med en tydlig stilsäkerhet. Hennes arbete är inspirerat av material, texturer och geometri. Vi upptäckte henne genom Veggie Collection som vi föll pladask för. Det är en serie prints med gröna växtmotiv i väldigt naturtrogna, fast något stiliserade, illustrationer. De gröna motiven följer den senaste heta trenden med gröna växter i heminredningen. Dessa är då ett ypperligt alternativ för alla utan gröna fingrar. Eller ett komplement för andra som vill ha både och inte kan få nog av växtligheten. Ganska skön trend som äntligen bryter av och mjukar upp de vita och svarta grafiska inredningar som har varit populära de senaste åren.

Veggie Collection är en limiterad serie art prints på 300 g specialpapper, i storlek 30x42 cm. Finns med motiv av följande växter - Monstrera, Fönsterfikus och High Chaparall-kaktus. Alla tre växterna har fått en riktigt comeback i våra hem från att ha varit helt ute under några decennier.

Vontruebas höst/vinter kollektion 2014 heter Lux Collection. Motiven är helt abstrakta, geometriska former med linjer och mönster i guld och avbildade material som marmor och vackra bergarter. De andas lyx i en strikt modern form. Färgerna är mjuka i ljust grått och rosa pastell. Lux Collection är också en limiterad serie art prints på 300 g specialpapper, i storlek 30x42 cm.