Danska märket Menu kommer i höst med en lång rad av läckra nyheter!

Chunk of Marble är robusta ljusstakar i koppar och marmor, finns i två storlekar. Blandningen av en rå bas med en blank topp ger Chunk både en grov och en romantisk look. När ljuset brinner återspeglas det i kopparytan och ger ett vackert sken.

Fire Hurricane från Menu är en ljuslykta i koppar och glas. Glaset har en mörk lyster som speglar omgivningen när lyktan är släckt. När lyktan tänds bryter ljuset vackert igenom glaset. Finns även i svart metall.

POV ljushållare för vägg finns i vitt och svart. POV är en lekfull produkt som kan användas ensam eller i grupp och bilda grafiska mönster på väggen. Skuggorna som bildas på väggen bidrar till effekten.

Weight Here är en ljusstake med tyngd i polystone och gjutjärn. Ljusstaken är en klassisk modell i en modern rå tappning vad gäller material och form.

New Norm flaskformade glaskaraff ryms i kylskåpsdörren och det ingår ett lock i koppar vilket gör att vattnet inte tar smak av annat innehåll i kylskåpet. Karaffen har en silikonkrage som gör att den blir helt droppfri.

New Norm har skapat en servis för Menu i samarbete med restaurang Höst. De ville skapa något rakt igenom nordiskt i allt från maten, möblerna, färgerna till materialen och porslinet. Stilen är enkel och rustik.