Eva Solo kommer med en rad värmande nyheter i höst. Kaffemuggar, tekannor och vattenkokare.

Vad gör du när det är kallt? Du sätter på en tröja på att hålla dig varm. Med sin nya My Big Tea tekanna, har Eva Solo fört in en tröja i köket. "Kallt te är obehagligt, så vi gav tekannan en tröja för att hålla det varmt", säger Henrik Hol-Bæk och Claus Jensen, som ritade den nya tekanna. Den rymmer 1,5 liter, så det finns gott om te för alla. Tekannan är tillverkad av porslin, rostfritt stål och silikon, och har en droppfri pip. Den tål maskindisk. Se mer information om tekannorna här.

 

Föredrar du espresso, lungo eller café latte? Eva Solo nya kaffemuggar är framtagna för dessa tre mest populära typer av kaffe - samt för att möta det växande intresset för kaffe och olika bryggningsmetoder. Storlekarna matchar standardinställningarna på kapselkaffemaskinerna. Med andra ord kan du brygga ditt favoritkaffe med Nespresso, Dolce Gusto eller Philips Senseo kapselmaskin direkt i din mugg. Kaffemuggarna är gjorda av porslin med ett silikonhölje, vilket ger ett bra grepp samtidigt som man förhindrar brända fingrar. Muggarna tål maskindisk. Se alla kaffemuggarna här.

 

Eva Solos nya vattenkokare är både snygg, praktisk och mycket funktionell. Baserad på samma design som Eva Solos termos, är också vattenkokaren droppfri. Den har även ett inbyggt lock som inte är i vägen när du fyller vattenkokaren. Du riktar bara strömmen av vatten från kranen genom locket. Detta gör det också möjligt att servera varmt vatten utan att behöva lyfta och stänga locket. Dessutom kan vattenkokaren rotera 360° på sin bas och är sladdlös. Se vattenkokarna här.

Utformningen av pumptermosen har i princip inte har förändrats sedan 1970-talet då den blev populär i husvagnar, koloniträdgårdar och sommarstugor. Men den nya pumptermosen från Eva Solo har fått en radikal uppgradering tack vare sin moderna design. Den har ett praktiskt rostfritt handtag så den är lätt att bära. Kannan kan rotera 360 ° på sin bas, så alla kan ta kaffe utan att behöva flytta kannan. Pumpen är gjord för att hålla för minst 30.000 pumpningar. Pumptermosen är gjord av plast med en utbytbar glasinsats. Den rymmer 1,8 liter och finns i svart eller vitt. Pumptermosarna kan köpas här.

Hejdå till vitlöksfingrar! Det nya rivjärnet från Eva Solo löser problemet med doftande vitlöksfingrar. Det är lätt att använda, rengöra och tar ingen plats i kökslådan. Allt du behöver göra är gnugga vitlöken direkt mot rivjärnet med skal på - skalet rivs inte. Den rivna vitlöken samlas inuti rivjärnet och samlas ihop när rivjärnsplattan trycks upp. Rivjärnet är lätt att rengöra, eftersom det kan tas isär och placeras i diskmaskinen. Den är tillverkad av rostfritt stål och plast. Förutom vitlök är rivjärnet också idealisk för rivning ingefära, citronskal, muskot etc. Köp vitlöksrivjärnet här.