Tack FORMEX januari 2017

tisdag 24 januari 2017 kl. 09.32.00 Europe/Paris

Tack till alla som besökte oss på FORMEX 18-21 januari!

Så många spännande möten med både nya och gamla bekantskaper. Vi är nu laddade med energi från all positiv feedback vi fick på vår monter, våra produktnyheter och sortiment och ser vi fram emot en fantastisk vår- och sommarsäsong!

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Dekohem Vår/Sommarkollektion 2017

torsdag 12 januari 2017 kl. 09.04.00 Europe/Paris

I vårens kollektion bjuder vi på fler versioner av våra favoriter och nya härliga inredningsdetaljer som sätter guldkant på vardagen. Vi välkomnar mer hållbar vardagslyx. Tonerna går i gyllene guld och svalkande silver!

NYHET - Krukor/vaser i mässing och stål. Den gröna växttrenden fortsätter och vi fyller våra hem med växter och fredagsbuketter. Det är enkel vardagslyx. Våra nya krukor Luxe har en form och en storlek som passar lika bra till en mindre krukväxt som till vas för en vacker bukett. Krukorna tillverkas i högsta kvalité av 100% blank mässing eller rostfritt stål. Designen med rutmönstret är inspirerade av ikoniska quiltade Chanelväskor och är tänkt som en vacker och lyxig accessoar till hemmet. En användbar och hållbar present till student, bröllop och andra högtidsdagar som bjuds i vår och sommar. Storlek 15x14cm.

NYHET - Runda bordstabletter. Äntligen är de här. Många har efterfrågat dessa och från och med våren 2017 finns våra bästsäljande mönster PALM Gold och PALM Grey även som runda bordstabletter. I en perfekt storlek så att både tallrik, glas och bestick ryms, kan nu alla med runda eller ellipsformade bord också duka med våra praktiska underlägg. De passar naturligtvis lika fint på rektangulära bord om man vill variera formen. Storlek 37,5cm i diameter med en avtorkningsbar översida och undersida av kork.

NYHET - Kuddfodral i sammet. Ingen har väl missat att sammet är tillbaka för att stanna. Under 2017 kommer vi se mer av detta material som både känns mjukt och lyxigt på samma gång. I vår lanserar vi ett större kuddfodral i tjock quiltad sammet i mönstret Maze. Kudden är framtagen för att kunna skapa kombinationer i storlek, mönster och färg med våra övriga kuddar men är även vacker för sig själv. Färgen Desert är en varm gyllenbeige nyans som matchar lika fint med detaljer i guld som med en kallare gråskala. Storlek 60x60cm.

Samtliga nyheter kommer finnas ute i butik under maj 2017.

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Dekohem välkomnar Artella Agentur

måndag 12 december 2016 kl. 09.25.00 Europe/Paris

Vi har glädjen att meddela att vi inlett ett samarbete med Sofia och Helena på säljagenturen Artella Agentur AB.

Helena och Sofia kommer från och med nu ta hand om alla våra återförsäljare på bästa sätt. De kommer ta emot beställningar, svara på frågor, presentera nyheter och besöka alla butiker under det kommande året. Vi är mycket glada och ser fram emot vårt samarbete!

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Välkommen till oss på Formex B13:31

tisdag 23 augusti 2016 kl. 10.04.00 Europe/Paris

Välkomna att besöka oss på FORMEX 24-27/8 - vi finns redo i monter B13:31.

Vi kommer att presentera 2016 års höst/vinterkollektion som bjuder på flera spännande nyheter, både i form av färger, material och produkter. Kom och kläm och känn!

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Höst/Vinterkollektionen 2016

onsdag 17 augusti 2016 kl. 10.02.00 Europe/Paris

2016 års höst/vinterkollektion bjuder på flera spännande nyheter, både i form av färger, material och produkter!

NYHET - Kuddfodral. Fyra stora kuddar i våra mest efterfrågade Art Deco mönster kommer finnas i vårt sortiment i höst. Det populära mönster PALM blir kuddfodral i tre färgställningar, svart, grått och guld. Mönstret MAZE är uppstickaren med guld på svart botten. Samtliga är inramade med kantband i matchande färg. Storlek 50x50cm i 100% bomull.

NYHET - Lanternor. Ingen höst utan ljus. Vi fortsätter med mönstret MAZE som, förutom glasunderlägg och kuddfodral, nu även fått stå modell för våra lanternor. Perfekt anpassade storlekar för de vanligaste blockljusen på marknaden. I svart matt metall med utstansat mönster kommer MAZE lanternor att lysa och sprida ett vackert skuggmönster under de mörka månaderna. Set om två lyktor som tar för sig och passar lika fint i stora fönsterkarmar som på bord. Storlek H24x15cm och H15x13cm.

NYHET – Bordstabletter och glasunderlägg i färgerna RUBY och GREY. I höst/vinterkollektionen har vi valt att arbeta med grått och rött i våra mönster CHINA och PALM. Det sirliga blommönstret CHINA känns igen från vår sommarkollektion och skiljer sig från det mer strikta Art Deco mönstret PALM. Oavsett om man väljer ett mönster, en färg eller att mixa flera så passar våra underlägg in.

RUBY skänker värme och den röda färgen är självklar i många hem under december. Vår målsättning var att hitta den perfekta röda färgen som passar både till höstens dukningar och julens festligheter men som även skulle vara användbar året om. En djup röd färg med inspiration från rubiner. GREY är en tidlös ljusgrå färg som kan kombineras nästan i det oändliga under alla årets säsonger. Lika vacker till mustiga kulörer som till ljusa pasteller. Men är även vilsam och vacker helt för sig själv. I kollektionen kommer även matchande pappersservetter, 40x40cm, i båda färgställningarna.

Samtliga nyheter kommer ut i butik i oktober 2016.

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Sommarkollektionen 2016

tisdag 3 maj 2016 kl. 10.07.00 Europe/Paris

Klassisk sommar med underlägg från Dekohem!

Att duka med klassiskt blått porslin är extra populärt på sommaren. Vi längtar efter blå himlar och hav. Vi kombinerar gärna blå toner med vitt, både i vår inredning och klädstil. Blått och vitt porslin som Ostindia, Mon Amie och Blue Italian är klassiker som aldrig går ur tiden. I sommar är det inte bara blått utan även ljuvt rosa som tillsammans utgör säsongens stora trendfärger.

När vi arbetade fram sommarens kollektion för Dekohem ville vi använda oss av dessa klassiska sommarfärger som bas. Inspirationen till våra nya mönster fann vi från gamla kinesiska porslinsdekorer. Sirliga blomster och vackra blad i långa rankor, där varje penseldrag är väl avvägt. Oftast målade i blå eller rosa toner. Så föddes namnen till nya kollektionen - China Rose och China Blue.

I sommarens kollektion hittar du svensktillverkade bordstabletter, glasunderlägg och matchande servetter. Låt våra underlägg lyfta dukningen. Både till vardags och till sommarens fester. Dop, student, bröllop, midsommar, kräftskiva eller bara en härlig sommarkväll - oavsett tillfälle passar våra produkter alltid lika bra. 

China Rose och China Blue levereras i Maj 2016.


0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Dekohem höst/vinter 2015 - Gold edition

onsdag 14 oktober 2015 kl. 10.15.00 Europe/Paris

Sätt lite guldkant på tillvaron i höst och vinter - nu lanserar vi det populära mönster Palm i en Gold edition!

Bordstabletter är ett enkelt sätt att förändra och sätta stilen på köket eller matplatsen. Lika dekorativa under måltiderna som när bordet är avdukat. Eller placerade under en blomma och ett ljus för att skapa ett vackert stilleben. Samtidigt som de skyddar underlaget mot spill och fläckar.

Nyhet för hösten 2015 är mönstret Palm i guld på vit bakgrund med en högblank finish. Mönstret ger ett mycket elegant och festligt intryck. Passar perfekt till jul- och nyårsdukningarna, men såklart även året runt! 

För att komplettera kollektionen finns det matchande glasunderlägg och pappersservetter till. Ofta tar man något att dricka när man sätter sig i soffan, vid skrivbordet eller framför datorn. Underläggen skyddar mot fukt och fläckar på alla bordsytor både till vardags och till fest.

Leverans vecka 46 för alla nyheter.

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

Pressrelease maj 2015

måndag 4 maj 2015 kl. 10.22.00 Europe/Paris

Bordstabletter och glasunderlägg från Dekohem!

Nu lanserar vi bordstabletter i snygga grafiska mönster – eftersom vi saknar just detta på marknaden! Praktiska underlägg som ligger stabilt på bordet och är enkla att torka av. Utan att för den skull ge avkall på rådande inredningstrender. Inga tunna, glidande plastunderlägg eller textiltabletter där fläckarna inte kan tvättas bort.

Bordstabletter är ett enkelt sätt att förändra och sätta stilen på köket eller matplatsen. Lika dekorativa under måltiderna som när bordet är avdukat. Eller placerade under en blomma och ett ljus för att skapa ett vackert stilleben. Samtidigt som de skyddar underlaget mot spill och fläckar.

För att komplettera kollektionen har vi tagit fram matchande glasunderlägg. Ofta tar man något att dricka när man sätter sig i soffan, vid skrivbordet eller framför datorn. Underläggen skyddar mot fukt och fläckar på alla bordsytor både till vardags och till fest.

Bordstabletterna finns i två mönster och glasunderläggen finns i åtta mönster. Inspirationen är hämtad från klassiska kakeldekorer och Art Deco mönster. Alla åtta mönster går i svartvitt och passar i stilen till såväl eleganta som moderna hem. Välj ett eller mixa flera mönster efter din personliga smak. Underläggen är en perfekt gåva!

Underläggen är svensktillverkade med en matt laminerad framsida och undersida av kork. Trycket är svart/vitt med knivskarpa konturer. Bordstabletterna är 30x40cm stora och glasunderläggen är 10x10cm. Skötselråd: torka av med fuktig trasa.

0 Comments | Posted av Belinda Wigerfelt

8 artiklar

per sida
E-commerce and design by: Crealevant