Nagel Stoff ljusstake i mässing!

måndag 30 maj 2016 kl. 13.20.22 Europe/Paris

NYHET! Nagel Stoff ljusstake i solid mässing! Dukatbord har fått den exklusiva äran av den första leveransen till Sverige - beräknad i juli - förbeställ nu för att försäkra dig om ett exemplar av denna begränsade leverans! Förbeställ den här. Ljusstaken finns i krom sedan tidigare.

Reproduktion av modulljusstaken Nagel, formgiven av Caesar Stoff för Fritz Nagel 1965. Originalet tillverkades av tyska BMF (Bayerische Metallen Fabrik) under 60- och 70-talen, och säljs idag som samlarobjekt världen över. Nyproduktionen av Nagelljusstakarna sker under licens med Nagel Gmbhhelt, helt efter originalet. Säljs styckvis i byggbara moduler eller 4 moduler ihop. Kommer i en snygg presentförpackning. Varje modul är 6,5 cm hög och 10 cm bred. Ljusstaken är anpassad till en mindre storlek av stearinljus, 13 mm i diameter, men är även vacker som en skulptur utan ljus. Köp flera moduler och sätt samman till din egen unika Stoff ljusstake.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Nya Omaggio-ränderna i vacker pärlemor

onsdag 13 januari 2016 kl. 17.48.55 Europe/Paris

Kähler presenterar denna vår de ikoniska Omaggio-ränderna i en vacker pärlemornyans som är inspirerad av den nordiska naturens milda toner. De populära ränderna kommer finnas på vaser i fyra olika storlekar. Omaggio har designats av den danska designduon Stilleben: ”Formen på Omaggio-vaserna upplevs på ett helt nytt sätt när silhuetten nu framträder tydligare än ränderna och vi tycker att vasen får ett mycket spännande utseende utan de markanta grafiska ränderna.” Beställ Omaggio-vaserna här.

Omaggio är ett av Nordens mest populära designobjekt. De handmålade ränderna pryder hem i hela Norden. Den diskreta pärlemor-tonen blir en elegant nytolkning av den klassiska och färgglada Omaggio-vasen. Pärlemorfärgen skapar en vacker och lågmäld ton-i-ton-look som passar elegant in i stilrena inredningar där den nya Omaggio-vasen diskret smälter samman med den övriga inredningen. Köp produkter från Kähler här. 

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Besök vårt showroom

onsdag 18 november 2015 kl. 10.30.52 Europe/Paris

Du är varmt välkommen att besöka oss och vårt nya showroom i Helsingborg. Här kan du titta och klämma på produkterna på riktigt. Du kan välja att beställa i webbutiken och hämta varorna här. Det går även bra att handla och betala direkt på plats med kort, swish eller mot faktura. Vi hanterar ej kontanter. Notera att inte alla produkter i webbutiken alltid är i lager. Om du planerar att besöka oss eller är ute efter en specifik produkt - hör gärna av dig innan.

Öppettider: Vardagar 10.00-16.00 med reservation för mässresor och besök hos leverantörer. Maila eller ring oss innan på kundservice@dukatbord.se eller 042-400 46 49. Adress: Landskronavägen 18, Helsingborg. Ingång mot Landskronavägen. Parkering finns precis utanför.

Under december har vi förlängt öppet till 18.00 på torsdagar - den 3/12, 10/12 och 17/12!

Välkomna! Belinda & Caroline

0 Comments | Inlaggd i Dukatbord av Belinda Wigerfelt

Sätt lite guldkant på tillvaron i höst och vinter!

måndag 26 oktober 2015 kl. 12.16.54 Europe/Paris

Hösten 2015 lanserar Dekohem underlägg med det populära mönster Palm i en Gold edition - guld på vit bakgrund med en högblank finish. Mönstret ger ett mycket elegant och festligt intryck. Passar perfekt till jul- och nyårsdukningarna, men såklart även året runt. För att komplettera kollektionen finns det matchande glasunderlägg och pappersservetter till. Leverans vecka 46 - beställ dem här!

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Omaggio julkollektion från Kähler

måndag 12 oktober 2015 kl. 11.24.00 Europe/Paris

Höstens stora nyhet 2015 måste nog vara Kählers julkollektion med guld- och silverränder! I kollektionen ingår det skålar, ljusstakar, småvaser och julkulor. Formgivarna bakom den populära Omaggio-serien är danska designduon Stilleben, som består av Jelena Schou Nordentoft och Ditte Reckweg. En del av julkollektionen levereras redan nu, en del kommer vecka 49. De tillverkas i en begränsad upplaga, så vill du ha något ur serien, vänta inte för länge med att beställa! Beställer gör du här!

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Meraki: skönhets- och livsstilsprodukter

måndag 5 oktober 2015 kl. 12.01.51 Europe/Paris

Meraki är skönhets- och livsstilsprodukter, designade och utvecklade i Danmark. De är inspirerade av skandinavisk estetik med kärlek till de fantastiska, naturliga ingredienser som kan hittas i naturen. Meraki tror på naturlig hudvård och använder mjuka, naturliga och aktiva ingredienser. Alla är baserade på rena och enkla principer:

• Inga parabener • Inga färgämnen • Inga hormonstörande ämnen • Endast milda konserveringsmedel. I sortimentet har vi tagit in flera härliga tvålar, handcreme, diskmedel och diskborste. Köp dem här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Lyngby Porslin

måndag 21 september 2015 kl. 11.46.00 Europe/Paris

Vi är nu stolta återförsäljare av Lyngby Porslin. Lyngbyvasen är ett signum för Lyngby Porslinsfabrik och kanske den mest kända vasen i dansk designhistoria. Denna cylindriska vas designades utifrån 30-talets ideologi att förena form och funktion. Överflödig utsmyckning skulle inte längre vara en del av designen - brukskonst skulle kunna stå i sin rena form samt vara tillgänglig för alla.

Originaldesignen finns i flera storlekar i både glas och porslin. Bonbonnieren är en skål med lock som bygger på samma formspråk som vasen och som kan användas till både servering och förvaring av små tillhörigheter. Dessutom finns det små fina ljuslyktor av glas i fyra färger. Köp Lyngby Porslin här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Nya krukor från DBKD av Hanna Wessman

måndag 10 augusti 2015 kl. 15.43.00 Europe/Paris

Första höstnyheten 2015 som vi redan har lagt order på är denna underbara krukserie Cloudy från DBKD! Den är formgiven av Hanna Wessman som de flesta känner igen från tv-programmet Äntligen Hemma och bloggen Hanna's Room.

”Det finns inget som lika effektivt och enkelt kan få ett rum att kännas hemtrevligt och ombonat som vackra blommor och växter! Jag ville skapa en kruka som tar för sig utan att ta över och som var lika snygg som vas som kruka!” säger Hanna Wessman själv om krukorna.

Krukorna i keramik kommer i tre matta glasyrer, mörkgrå, grön och cremevit, samt i fyra olika storlekar. Beräknad leverans är vecka 45 (första veckan i november). Lägg gärna en beställning redan nu, för de kommer nog att ha rykande åtgång!

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Alexander Ortlieb ekollon och hasselnötter

söndag 9 augusti 2015 kl. 09.15.00 Europe/Paris

Alexander Ortlieb är en tysk hantverkare och formgivare som handsvarvar dekorationsföremål av trä. Kolla in dessa naturtrogna ekollon och hasselnötter fast i större modell än verkligheten! Ekollonen är naturligtvis tillverkade av ek och finns i två storlekar samt i både ljus naturlig färg eller mörkare rökt färg. Hasselnötterna är svarvade i valnötsträ från Schwarzwalds skogar. Väldigt vackra dekorationsföremål. Köp dem här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Posters från Dry Things

fredag 29 maj 2015 kl. 10.24.57 Europe/Paris

Dry Things är ett svenskt varumärken som har gjort sig känt för sina populära Kitchen Posters. Kitchen Posters är en serie köksaffischer med snygg typografi. En med vackra namn på röda vindruvor och distrikt, en förteckning över de grundläggande örter för din matlagning samt ett styckningsschema över ditt favoritkött.

En helt ny serie posters från Dry Things är Poppy Pose. Poppy Pose är otroligt vackra fotografier av vallmoblommor tagna av fotografen Ewa-Marie Rundquist. Köp dem här.

Skärbrädorna Piece of Wood är tillverkade i Sverige av återvunnit trä och har snygga mässingsdetaljer. Eftersom det är återvunnet trä kan de variera något i både träslag och storlek. Köp skärbrädorna här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Artiklar 1 till 10 av totalt 87

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
E-commerce and design by: Crealevant