Pillivuyt - Serveringsfat 36 cm vit

Lägg upp på din Facebook sida:

Bli först med att recensera denna produkt

Avlångt serveringsfat från Pillivuyt.


Fatet passar fint till större uppläggningar, salladen, söndagsmiddagen eller varför inte den där glassbomben. Vitt porslin.


Längd 36 cm


Bredd 25 cm

Beställningsvara: leverans ca 7-10 arbetsdagar.

799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Varumärket PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrike grundades 1818. I dag sker tillverkningen i en modern fabrik, men många detaljer görs, trots detta, för hand.

PILLIVUYT framställer själv sin porslinsmassa. 
Materialen i det unika porslinet - tillsammans med en extremt hård glasyr och en bränning vid ca 1400° C - gör PILLIVUYT extra starkt och hållbart.

Porslinet är mycket slag och stöttåligt samt tål stora temperaturskillnader. Det är ett "tungt" porslin som ger en lyxig känsla.

Alla delar är ugnsfasta, och artiklar utan silver- eller guldkant är särskilt lämpade till mikrougn - även direkt från frys (från -30°C till +350°C). Du kan därför utan problem förbereda en paj, en lasagne eller vad som och frysa ner fatet med förberedd mat, för att sedan ställa in det i den uppvärmda ugnen när det är dags.

Dessutom absorberar och fördelar Pillivuyts porslin värmen på ett optimalt sätt – maten förblir därför varm långt efter att den har tagits ut ur ugnen.

Glasyren är garanterat fri från bly och kadmium, samt syrafast, så färgen ändras inte, och den är helt oporös - d.v.s mycket hygienisk och lätt att rengöra.

Mer information

Stil klassisk
Egenskaper tål diskmaskin, tål mikrovågsugn, ugnssäker
Produkttyp fat
Material porslin
Varumärken pillivuyt

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Pillivuyt - Serveringsfat 36 cm vit

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant