Hackman - Matador - Wok 28 cm

Lägg upp på din Facebook sida:

Bli först med att recensera denna produkt

Matador wok med non-stick Ceratec beläggning. 28cm. Bäst-i-test enligt LEVA&BO som har testat tio wokpannor i november 2009.


Omdöme: Hackman Matador lever upp till sitt namn. Materialet är tåligt och inget fastnar i den keramiska beläggningen under tillagning. Kanter underlättar när matens ska slungas. Handtaget är godkänt men hade varit ännu bekvämare om det var rundat. Pannan bör handdiskas och tål alla typer av redskap. Wokpannan är smidig att handskas med och ger ett bra kvalitetsintryck. Se testet här.

Produkten har utgått

699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Matador serien har en keramisk beläggning, Ceratec, med en rostfri stomme som gör produkterna mycket hållbara. Den unika keramiska beläggningen tål kraftfull användning och kan motstå höga temperaturer och användning av metallredskap, dock ej vassa föremål. Använd alltid lite olja eller fett i pannan för garanterat bästa stekresultat. I serien ingår både kastruller och stekpannor. Kan användas på alla typer av spisar. Handtag och knoppar av bakelit tål värme utan att bli varma.

Ceratec° Bäst i test resultat. Under december-januari 2009 har SP Technical Research Institute of Sweden gjort beläggningstest som mäter hållbarheten av belagda pannor och serier. Testet gjordes med Nordtest metoden (NTCONS 017) – som är av internationell standard. En metallvisp roteras på stekytan i 180°C och sedan steks en pannkaka utan fett efter varje 1000 varv. Hackman Matador fick bäst resultat i testet. Efter 5000 varv hade den ingen deftekt på ytan och non-stick egenskaperna var utan anmärkning.

Mer information

Egenskaper handdisk rekommenderas, passar alla spisar, tål diskmaskin
Material rostfritt stål
Varumärken Hackman

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Hackman - Matador - Wok 28 cm

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant