Gense - Old Farmer - Grillkniv XL 2-pack svart

849,00 kr
Leveranstid 7-10 arbetsdagar
SKU
744692
Grillkniv XL, från Gense, i förpackning med 2 stycken matknivar. Rostfritt stål i blad och Micarta* i skaft. Design: Bent Severin. Levereras i fin betsad trälåda. För att bibehålla skaftets vackra lyster rekommenderar vi handdisk. Längd 23,5 cm *Micarta är en komposit bestående av fenolharts (en härdplast) och ex.vis canvas (linne eller bomull) eller papper. Används canvas framträder tygets struktur när knivskaftet formas, används papper kan man ofta se olika skikt av detta material. Micarta har över hundra år på nacken och har använts i minst femtio år för lite finare handgjorda knivar.

Old Farmer är ett populärt och robust bestick från Gense. Bladet på kniven är speciellt lämplig för biffar eller grillat kött, men det kan användas för alla typer av tillfällen. Design är av danske formgivaren Bent Severin. Material är rostfritt stål i blad och skaft i Micarta

Micarta är en komposit bestående av fenolharts (en härdplast) och ex.vis canvas (linne eller bomull) eller papper. Används canvas framträder tygets struktur när knivskaftet formas, används papper kan man ofta se olika skikt av detta material. Micarta har över hundra år på nacken och har använts i minst femtio år för lite finare handgjorda knivar.
Detaljer
Stil naturlig
Egenskaper handdisk rekommenderas
Produkttyp matbestick
Material micarta, rostfritt stål
Varumärken Gense
Write Your Own Review
Du recenserar:Gense - Old Farmer - Grillkniv XL 2-pack svart
© 2020 Dukatbord. Utveckling & design Crealevant AB