Ceramiche il Gattopardo - Katt mini

Lägg upp på din Facebook sida:

Bli först med att recensera denna produkt

Här har vi en liten kattunge som söker nytt hem

Ett italienskt porslinshantverk av lergods. Alla figurerna är handgjorda och handmålade vilket kan göra att de kan förekomma variationer i färgen. Var och ett av figurerna är unika.
Höjd 15 cm

Gör sig vansinnigt ståtlig på ett sideboard eller som detalj i barnrummet. Eller varför inte på byrån i hallen. Placeringsområdena är oändliga.
Mjaooo

Beställningsvara: leverans ca 7-10 arbetsdagar.

395 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Kan inte se oss mätta på dessa ståtliga, underbara porslinsdjur. Gedigna konsthantverk. Passar lika bra som detalj i barnrummet som till ståtlig pjäs på golvet eller på skänken i vardagsrummet. Eller varför inte i hallen! Glädje så fort du sätter fötterna över tröskeln. Konstnärerna bakom dessa ljuvliga naturtrogna hantverk är bröderna Sonda, Terenzio och Luigino, som efter många års erfarenhet som modellerare och designer, startade företaget 1987 hemma i det lilla garaget. Alla figurerna är handgjorda och handmålade vilket kan göra att de kan förekomma variationer i färgen. Var och ett av figurerna är unika. Det keramiska material som används kallas för soft earthenware. Lergods är kanske ett mer välkänt namn. Bränningsprocessen består av två steg. Den första vid 1050 grader. Därefter glaseras och målas figuren för hand. Detta görs med låg miljöpåverkan och avslutas med den andra bränningsprocessen som utförs vid 990 grader. Det är nu som den får sin effektfulla glans och tack vare denna processen så blir det inga utsläpp av giftiga ämnen. Välj bland vilda djur, hundar eller varför inte en ståtlig bondgårdstupp!

Mer information

Stil retro
Egenskaper handgjord, handmålad
Produkttyp porslinsdjur
Material porslin
Varumärken Ceramiche il Gattopardo

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ceramiche il Gattopardo - Katt mini

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant