Danska Menu´s vårnyheter!

lördag 19 april 2014 kl. 12.20.00 Europe/Paris

Vas Vas - två vaser i en! Denna enkla men vackra vas är egentligen två vaser. Använd dem som på bilden, med den mindre stående i den stora, vilket ger ett annorlunda uttryck med en dubbelvägg. Mellanrummet kan också fyllas med något dekorativt som kottar, sand eller snäckor. Eller använd som två vaser var för sig. Storlek 20 cm hög och 17 cm i diameter, från danska designmärket Menu. Köp den här.

Årets snyggaste väggklocka! Danska Menu har tagit fram en väggklocka i två utförande - i vit marmor och grön marmor med visare av mässing. Både klassisk, elegant och modern i sitt uttryck. Storlek 30 cm i diameter och 10 cm djup och väger hela 2,7 kg! Ett gediget verk att gå i arv i generationer. Köp dem här.
 

Willmann vas i glas och betong! Formgivaren Hanne Willmann har kombinerat motsatta material som den hårda betongen med det sköra glaset i en oväntad design. Den grå råa ytan gör sig bra mot friska gröna blad och snittblommor i alla dess färger. Nyhet från Menu. Köp den här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

House Doctor i sortimentet

måndag 7 april 2014 kl. 21.23.50 Europe/Paris

Nu kan vi glädjande presentera det populära danska inredningsmärket House Doctor hos oss. Stilen är ljus och skandinavisk och kompletterar vårt befintliga sortiment på ett mycket fint sätt. Under våren kommer det komma trilla in krukor, vaser, korgar, brickor, skålar och andra dekorationsföremål på vårt lager efter hand. Se här vad som har landat i vår hylla hittills.

I första leveransen kom det bland annat handdiskmedel i snygg och praktisk brun pumpflaska som gärna kan stå framme och pryda diskbänken. Och så doftar den ljuvligt av rosmarin och apelsin dessutom. Köp den här.

För ren dekoration finns denna figur - Man på stol - i svart metall. Samt ett stort timglas i sand med mörk grå sand. Köp dem här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Nicolas Vahé skifferplattor och muffinsformar

måndag 7 april 2014 kl. 20.48.58 Europe/Paris

Nicolas Vahé är en italiensk stjärnkock som bosatt sig i Danmark och startat en ett eget varumärke. Dels har han tagit fram en serie delikatesser och dels har han tagit fram ett produktsortiment för matlagning, bakning, servering och förvaring. Vi har nu till en början tagit in skifferplattor som kan användas till både servering, underlägg och ljusfat. Samt snygga grafiska muffinsformar och servetter och burkar till te och kaffe. Köp produkterna från Nicolas Vahé här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Flytande handtvål och doftljus

måndag 7 april 2014 kl. 15.00.09 Europe/Paris

Nu har vi fått hem flytande handtvål och doftljus i underbara dofter från Terrible Twins! Produkterna är tillverkade för hand i Sverige med naturliga och delvis ekologiska råvaror och eteriska oljor. Tvålen kommer i en brun pumpflaska och ljuset i ett brunt glas med lock. Dofterna som vi har tagit hem är följande 1. Lavendel 2. Havtorn & Björk 3. Granatäpple och 5. Rent Linne. Köp dem här.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Smakfulla nyheter från Eva Solo

onsdag 5 mars 2014 kl. 15.09.05 Europe/Paris

Våren 2014 kommer Eva Solo med två riktigt smakfulla nyheter! Dels har de hakat på den stora GRÅ trenden och lanserar sina stilfulla termosar i snygg grå färgställning. Vi kan inte nog poängtera att dessa termosar är garanterat 100% droppfria! Sååå skönt att slippa småstänk och kaffefläckar på bord och dukar. Köp termosen här.

Den andra smakfulla nyheten är ölglas i två storlekar. De har samma formspråk som Eva Solos vinglas, med en lutande kant upptill. Snygg designdetalj. Det lilla ölglaset rymmer 35 cl och är mer rund i formen än det stora ölglaset som rymmer 50 cl. Vilket man föredrar är en smaksak ;) Köp ölglasen här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Nagel modulljusstake

tisdag 18 februari 2014 kl. 15.56.59 Europe/Paris

Nagel modulljusstake formgavs 1965 av Caesar Stoffi och Fritz Nagel och tillverkades av tyska BMF (Bayerische Metallen Fabrik) på 60- och 70-talen. Idag reproduceras Nagelljusstaken i Holland på licens av Nagel Gmbh, helt efter originalmodell S22. Ljusstaken är uppbyggd av trebenta moduler, som kan byggas ihop hur man vill och hur många som helst. Köp den här.

Storleken på modulerna är 6,5 cm i höjd och 10 cm i bredd. Materialet är förkromat stål. Ljusstaken passar till en mindre storlek stearinljus, 13 mm i diameter, finns att köpa här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Finnsdottir keramik

tisdag 11 februari 2014 kl. 13.04.43 Europe/Paris

Finnsdottir är ett nytt varumärke i vår webbutik. Det är fantasktiska vaser och ljusstakar av keramik i geometriska former som ger ett grafiskt uttryck. Både modernt och lite retro på en och samma gång. Det unika formspråket är skapat av Thora Finnsdottir och Anne Hoff tillsammans. Nedan serie keramikvaser och ljusstakar heter Samsurium. De är lika fina både som solitärer och i grupp. Se modellerna i vårt sortiment här.

Den senaste modellen på vas lanseras i under mars och kallas för Junbobell, se nedan. Den är större än någon av de tidigare modellerna, en riktigt imponerande pjäs! Den går att beställa redan nu men oservera att den leveraras först under mars månad. Finns i vit och svart matt glasyr och ljusgrön blank glasyr. Beställ dem här.

En annan serie i deras sortiment är Twinkle, som är dekorativa askar med lock, i samma formspråk som vaserna. Använd som förvaring till små saker eller bara som vackra stilleben. Finns i vit och svart matt glasyr. Se dem här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Handdrejat porslin från Kajsa Cramer

fredag 7 februari 2014 kl. 11.48.21 Europe/Paris

Kajsa Cramers vaser, krukor och ljuslyktor är romantiska men samtidigt råa på en och samma gång. Som äggskal. Vackra, skira, transparenta och unika. Med en jämn mjuk slät yta, matt på utsidan och glaserad på insidan. Varje föremål är drejad för hand och är helt svensktillverkade. Det kan därför skiljas åt något i form och storlek. Porslinslera är ett otroligt hårt material som till och med tål maskindisk. Nästan alla föremålen kan användas till både krukor, vaser och ljuslyktor. Se hela sortimentet här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Elce Stockholm kökstextiler

fredag 7 februari 2014 kl. 10.56.03 Europe/Paris

Elce Stockholm är ett nytt varumärke i butiken med ett vackert sortiment av kökshanddukar, tygservetter, grytlappar och bordslöpare. Otroligt eleganta mönster i sobra färger! Inspirationen kommer från internationell arkitektur och historia. Vad sägs om namn på olika mönster som Athens, Palm Springs och Santorini. Alla tyger är tryckta med miljövänliga färger som inte är skadliga varken för tillverkarna, användarna eller miljön. Se alla varorna här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Laguiole en Aubrac knivar & öppnare

torsdag 6 februari 2014 kl. 12.05.28 Europe/Paris

Laguiole en Aubrac anses av många tillverka världens bästa och mest exklusiva vinöppnare och knivar. Märket är nästan mytomspunnet. Som bilarnas Rolls-Royce eller pennornas Mont Blanc. Laguiole en Aubrac produkter tillverkas i Frankrike och helt och hållet för hand. Samma person utför alla arbetsmoment från början till färdig produkt. Det innebär 216 olika moment. Sedan förses produkten med just den hantverkarens egna mönstersigill. Från början gjordes alla skaft av horn. Tillgången på horn var stor i området då det finns mycket boskap där. Nu har man breddat sortiment och tillverkar skaft i många olika exklusiva träslag. Alla produkterna har livstids garanti. Köp dem här.

0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Artiklar 41 till 50 av totalt 95

per sida
Sida:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
E-commerce and design by: Crealevant