Nappula kandelaber från Iittala

onsdag 13 augusti 2014 kl. 17.31.00 Europe/Paris

Nappula sexarmade kandelaber är formgiven av Matti Klenell för Iittala. Ljusstaken passar både till höga stearinljus och till små värmeljus, eller blandat. Den är 27x26 cm stor och är tillverkad av vit pulverlackerad stål. Nappula kandelaber är en förlängning av serien med samma namn med ljusstakar i två höjder. Köp den här.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Birds träfåglar från Architectmade

onsdag 13 augusti 2014 kl. 13.42.53 Europe/Paris

Architectmade är ett danskt varumärke som har samlat klassiska designprodukter och trädjur som är formgivna av några av Danmarks mest kända arkitekter. Mest kända i Sverige är Birds av Kristian Vedel. Birds träfåglar finns i tre storlekar och två färgnyanser, natur och rökt ek. Huvudet och kroppen sitter ihop med en magnet och man kan peka näbben uppåt eller neråt, samt vända på kroppen. Fåglarna är handgjorda i Danmark. Köp dem här.


0 Comments | Inlaggd i Nya varumärken av Belinda Wigerfelt

Äntligen ölglas i Essence glasserie

onsdag 13 augusti 2014 kl. 12.17.41 Europe/Paris

Nu äntligen lanserar Iittala ett efterlängtat ölglas i glasserien Essence! Ölglaset på fot harmoniserar perfekt ihop med vinglasen i samma serie. Kupan har samma karaktäristiska raka formspråk och är generöst tilltagen. Ölglaset är givetvis formgivet av Alfredo Häberli och säljs i 2-pack. Köp glasen här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Show Tealight ljuslyktor från Menu

tisdag 12 augusti 2014 kl. 13.33.00 Europe/Paris

Show Tealight från danska Menu är snygga ljuslyktor som man kan förvara personliga och dekorativa saker i. Kommer i fyra utförande - svart, antik koppar, rostfritt och nude. Svart och rostfritt finns redan i lager medan koppar och nude kommer inom några veckor. Formgivna av Norm Architects. Köp dem här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Omaggio jubileumsvas i mässing

onsdag 4 juni 2014 kl. 11.48.58 Europe/Paris

I år firar danska Kähler 175 års jubileum! För att fira detta tar de fram den populära vasen Omaggio i mässing i en begränsad upplaga! Den kommer finnas i två av storlekarna - den 20 cm höga vasen kommer att levereras i början av augusti och den lilla 12,5 cm vasen kommer att levereras i november. Sen pressreleasen kom i veckan har intressent och trycket varit stort! Det sägs att den redan är slutsåld i Danmark och Norge? Vi har reserverat ett antal jubileumsvaser som man kan förbeställa i vår webbutik redan nu. Beställ dem här. Men observera att leveransen sker först i augusti respektive november.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Mera marmor, koppar och mässing

tisdag 3 juni 2014 kl. 13.41.00 Europe/Paris

Trenden med marmor, koppar och mässing håller i sig inom heminredning. Nu har vi fått in ännu mer av dessa material från danska märket H. Skjalm P. Nyheterna är snygga gröna och svarta marmorbrickor i tre olika storlekar. Se dem alla här.

I mässing och koppar finns det nu fina skålar och läckra kulor/burkar till förvaring. H. Skjalm P gör även textil och i butiken har vi tagit in exklusiva kökshanddukar i dessa fina mönster. Se dem här.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Nya ljusstakar och korgar

måndag 19 maj 2014 kl. 11.51.52 Europe/Paris

Dessa ljusstakar som ser ut som hus i svart trä och skorsten av koppar är helt oemotståndliga tycker vi! Finns i två storlekar och gör sig nästan bäst tillsammans två eller flera stycken. Köp ljusstakarna här.

Diamantljusstakarna i svart trä är både maskulina och feminina på en och samma gång. Fungerar både till kronljus och värmeljus eftersom de är vändbara. Finns i två storlekar. Köp dem här.

Korgarna i bambu sätter bara fantasin gränser för användningsområde. Lika dekorativa var de än placeras i hemmet - på väggen, golvet eller bordet. Säljs två stycken ihop, den ena lite större än den andra. Köp dem här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Beer glas från Orrefors

måndag 19 maj 2014 kl. 11.36.22 Europe/Paris

Intresset för öl har blivit stort! Microbryggerier har växt upp som svampar runt om i Sverige. Det handlar om öl med unika smakkombinationer och andra typer av specialöl. Orrefors har tagit detta till sig och lanserar nu en ny glasserie som heter just Beer, formgiven av Erika Lagerbielke. Den innehåller tre olika glas - PILS är ett högt smalt glas för kraftigare skum och mildare kolsyra. LAGER är ett stort glas för större arom och tydligare beska och TASTER har en rundare kupa för ölsorter med mer doft och tydligare smaker. Glasen säljs i förpackning om 4 stycken eller i en låda med alla tre glasen! Köp dem här.

Etiketter:

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Ostindia servisen växer

måndag 19 maj 2014 kl. 10.18.19 Europe/Paris

Nu utökas den populära servisen Ostindia från Rörstrand med mattallrik 27 cm och en kaffekopp 30 cl i mönstret Ostindia Floris. Mönstret togs fram 2012 av Caroline Slotte för att förnya den gamla klassiska servisen. Hon utgick från den ursprungliga dekoren och multiplicerat denna till ett vackert och lite vildvuxet flor. Se alla delar i Ostinda servisen här.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Swedish Grace bäst-i-test

fredag 9 maj 2014 kl. 09.06.42 Europe/Paris

Servisen Swedish Grace från Rörstrand har fått Bäst-i-test i en laboratorietest av Test Fakta. Testet avsåg ta reda på hur snabbt tallrikar slits, blir kantstötta och repiga. Det visade sig vara stora skillnader mellan de bästa och sämsta tallrikarna. Servisen Teema från Iittala kom på nära andra plats efter vinnaren Swedish Grace. Läs om hela testet här.

0 Comments | Inlaggd i Produktnyheter av Belinda Wigerfelt

Artiklar 31 till 40 av totalt 95

per sida
Sida:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
E-commerce and design by: Crealevant